uFeel.me
Оранжеви вълни
Автор: Laska,  13 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 495

По цъфналите макове
припламват капчици роса,
сребреят мушици между тях.
От съненото езеро
позлатена вдига се мъгла,
с оранжеви вълни
кротко си играе вятъра.
В клоните на близката бреза
нежна песен славейче запя,
пеперудка трепна с копринени крилца -
просто... слънцето изгря.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me