uFeel.me
Оптимистично
Автор: Cveteto,  21 април 2013 г. в 16:04 ч.
прочити: 456
От работа ръката натежала
забрави как държи се химикала.
До белия лист лежи той мълчаливо,
очаквайки време по-щастливо,

надявайки се някой да се сети,
че с римите на пъстрите куплети
ще може да разплиска по небето
на дните цветовете на сърцето

и всичко ще е малко по-красиво,
поне за миг няма да е сиво.
И даже да вали над нас поройно,
щастието ни после ще е двойно.

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me