uFeel.me
Опитах да те заменя
Автор: Aries,  7 октомври 2012 г. в 21:00 ч.
прочити: 230

Опитах да те заменя, и паднах в дупка,
опитах да те заменя за други нечии очи.
Опитах със замах света, във който беше да изтрия,
но се провалих, и истината ме срази.

Не ще те лъжа, липсваш ми във този океан от мрак,
света не беше мястото, където да живееш
.
Света направи всеки ден твой враг
,
преди без теб да опустее.


Опитах се да търся друг, тъй тих и синеок,
опитах се с вина да шия стари рани
.
Опитах да живея като теб във този свят жесток
,
но тъй и не разбрах ти как го беше правил.


Сега отново идва зима, ветрове и преспи,
и синьото море под воплите им ще изстине.
Не вярвах аз, че може да ми е студено,
не вярвах и, че ти ще си заминеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me