uFeel.me
Опит за преглъщане на закъснели сълзи...
Автор: robertsmith,  16 ноември 2012 г. в 11:52 ч.
прочити: 263
Откъснаха се моите листа
от старата лоза която
и таз\' година не роди
ни зрънце ни ластар поне
мълчи
нелепа тишина
и капчици сладникав път
(надявам се не са сълзи)
надничат в изтънели жилки
копнеят южното море
и сипеите кални по брега му..

мълча и аз
какво да кажа
отлитнаха ми птиците при теб
при мен останаха следите
и празните им къщички
под гърбавата стряха
ще седна до лозата
сред листата
и зимата си кротичко
ще чакам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me