uFeel.me
Опит за портрет
Автор: Innocence,  26 август 2012 г. в 14:03 ч.
прочити: 238
В уютната прегръдка на вълна
се буди утрото. Разпръсва диаманти.
Блести морето в поглед на жена
и плавно следва полета на чайките.

Танцуват с бриза пясъчни коси.
Солта искри по нежната и кожа.
А тя мълчи и жадна за лъчи
попива всичката любов, която може.

Разхожда се безмълвно по брега.
Без минало. Без утре. По усмивка.
От мислите и капе тишина.
Под стъпките и не кънти въздишка.

Щастлива е. Познах я по смеха
и птицата на лявото и рамо,
която кръстих тайно Свобода.
Помолих я да ми позира само

за миг. Защото тази красота
не бива да отплава със вълните.
Не се рисува лесно Вечността,
но докато съм жива - ще опитвам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me