uFeel.me
Опит за ориентиране...
Автор: robertsmith,  10 януари 2013 г. в 11:47 ч.
прочити: 278
Къде ли си...

как ли вълните на слънцето
по топлината на устните
тихо разбиват смеха ти

как ли сълзите на утрото
по нежността на гърдите
тихо прегръщат съня ти

Къде ли си...

пак те усещам замислена
в очите ти пътят към мен
в ръцете ти малката истина
недокосвана като отсам
куклата любима
дъщеря ти
разрошена и нетърпелива
като соленият вятър
по тялото ти
и капчиците снощно вино
по кърпичката
вместо сълзи
защото те обичам...

Къде ли си...

тук някъде
на юг от сърцето ми...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me