uFeel.me
Опит за изтрезняване..
Автор: robertsmith,  9 януари 2013 г. в 16:30 ч.
прочити: 272
Да те докосвам е сън
като нощно небе посред тъжна
и студена зима
има
много и повече но не са мои
и те нося
гърбът ми стене
звезди
толкова ярко
надменно чак
до хоризонта
и оттатък
все теб
рисуват
пишат
пеят
аз...

не виждам
не чувам
не искам

само нося
теб
като облачна сянка
над душата ми
раменете ми
и сърце
имах ли..

Да те целувам е сън
като бясно море посред жълто
и горещо лято
има
много и повече но не са мои
и те нося
ръцете ми стенат
пясъци
толкова топло
надменно чак
до хоризонта
и оттатък
все теб
рисуват
пишат
пеят
аз...

не виждам
не чувам
не искам

само нося
теб
като восъчна сянка
над душата ми
раменете ми
и сърце
имах ли...

Да те имам е сън...
Носейки те сънувам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me