uFeel.me
Опака
Автор: CAMODIVA,  28 август 2012 г. в 12:21 ч.
прочити: 282
\"Лесни любови - не ми приличат.
                           А трудната - ще я можеш ли?\"
                                              Маргарита Петкова


Колко лесно раздаваш \"обичам те\"
и печелиш усмивки сърдечни.
Някак скучно, дори прозаично е
да ми разправяш за вечност.
За вечности сто съм чувала
и за още куп архаизми,
само че, питам - струва ли си
да те обичат от егоизъм?!
Как било просто - кротка съм
и на капризи угаждам.
А пък, че спи магьосница,
скрита в моята пазва,
хич и не ти е хрумвало
(тя, прозорливостта е страшна).
Всички удобни друмове
хем са еднакви, хем прашни,
а колко по тях съм бродила...
Не искам, писна ми вече!
Пак ли зад думи огнени
стои дребнаво човече!?
Е, този път ще съм опака -
с труден характер, различна,
ще ти объркам посоките...
Стиска ли ти - ще вземеш всичко.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me