uFeel.me
Омръзна ми
Автор: Amenscha,  26 май 2010 г. в 23:47 ч.
прочити: 542
Омръзна ми да бъда кротка,
омръзна ми да съм добра.
Да давам всичко, а в замяна
да прося капки топлина.
 
Омръзна ми да те обичам,
да бъда нежна, да мълча,
да бъда неизменен пристан,
на скитащата ти душа.
 
Омръзна ми да давам обич,
несрещаща във теб ответ,
сама на себе си да давам,
и нови сили и съвет.
 
Омръзна ми и уморих се,
да бъда винаги до теб.
Реших, отивам си – прости ми,
Сърцето ти е къс от лед.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me