uFeel.me
Омраза
Автор: choveka_bez_ime,  2 декември 2008 г. в 22:19 ч.
прочити: 520
Сълзите се стичат и болката отмиват,

но заедно с тях всички надежди загиват.

Злоба и мъст у мене пробуждат

и всички хубави спомени за тебе пропъждат.

Защо причиняваш ми тези сълзи?

Че убиваш ме малко по малко не разбираш ли ти?

Преди бях готов на всичко за теб -

дори в огнен ад на колене да лазя,

но сега не заслужаваш нищо друго

освен дълбоко от сърце да те МРАЗЯ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me