uFeel.me
Окрилена
Автор: Jullie,  12 ноември 2010 г. в 00:12 ч.
прочити: 486

Поредна утрин в непрогледно ставам,
а огледалото очаква да ме зърне.

Извайвам си мечта и си я пожелавам.

Усмивката си раждам, за да ме прегърне.


По устните разстилам теменуги чудни -

от аромата думите ми да трептят.

В очите кактуси засаждам, будни -

отглеждам ги - следсънно да цъфтят.


Косата ми е вятърна и неспокойна,

но съм окрилена с нечувана от всеки,

гальовна музика на птица сладкопойна,

с която сплитаме житейските пътеки.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me