uFeel.me
Океан от сълзи
Автор: choveka_bez_ime,  4 декември 2008 г. в 19:53 ч.
прочити: 614
Никога не смятах аз, че любовта,

може да причинява толкова болка и тъга,

че двама млади, приятели добри - това сме аз и ти,

когато вън се срещнат да се подминават

и да крият своите тъжни очи.

Нима любовта се превръща в омраза,

когато някой от двамата приятели сгреши?

Ако ти подаря океан от милиони сълзи

ще ми простиш ли всичко ти?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me