uFeel.me
Океан от мечти
Автор: Dancho,  13 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 366
Душата ми блуждае всред морската шир,
плава на воля по вълните безспир,
къпе се палава в спокойни води,
като кораб се носи в океан от мечти.

Морският бриз къдрици развява
и спомени тъжни далече отвява.
Топъл зефир лицето ми гали
и нежен трепет в сърцето ми пали.

Корабът стар надежда съзря,
красива русалка пред мене се спря.
Смутен,развълнуван я поканих - ела!
Тя се усмихна,хвана ме за ръка.

Упорито се лутах,неуморно в захлас,
очаквах да чуя нежния и глас,
но тя ми намигна,кимна с глава
и скри се веднага под огромна вълна.

Блянът наивен стопи се в тоз час,
в океана безлюден роди се мираж.
Лазурния бряг на мойта мечта
вечно ще виждам само в съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me