uFeel.me
Огнище без огън
Автор: Innocence,  10 май 2013 г. в 18:46 ч.
прочити: 322


Не е тъжно, че ни няма.
Тъжното е, че сме тук,
но очите ни са впити
не в очи, а в нечий гръб.

Времето размива всичко-
смях, сърдечност, топлота...
Само който е обичал
фокусира вечността.

Другото е късогледство-
прах в лицето на смъртта.
Егото не връща ресто,
то ограбва радостта.

Не е тъжно, че сме други.
Тъжното е, че мълчим
и в сърцето на живота
тлеем, ала не горим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me