uFeel.me
Огнена жена
Автор: ognena71,  26 август 2011 г. в 16:17 ч.
прочити: 337
Тук под луната и звездите
стои и чака огнена жена,
тя за тебе ще превърне и мечтите
в реалност на една съдба.
В мрака тих ще те превзема страстно
ще те омагьоса с огнената красота
ти по нея ще въздишаш плахо,
а пък тя ще те огражда с любовта.
Ветрецът ще ни гали в тъмнината,
а ние пленени от вълшебноста
огнено, красиво, нощно
върха и силата на лудостта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me