uFeel.me
Огледай се
Автор: Teo,  22 юли 2011 г. в 22:31 ч.
прочити: 260
Огледай се на хората в очите
и кажи какво ще видиш,
дали отиват си завинаги мечтите
или не можеш да се видиш?

И ако ти е гот какво,
намираш ли смисъл в това -
нищо не е за добро,
когато теглиш пак черта!

Чувстваш ли се задоволен,
доволен и си от живота си сега,
пак си ти упоен -
мислиш, че си сбъднал ти мечта!

Лекичко си релаксираш,
нямаш никакви проблеми,
но самичък спираш,
а мечтите - пак големи!

Сам залъгваш се отново,
че това си е нормално,
но в живота наготово
всичко трудно е брутално.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me