uFeel.me
Огледалце, огледалце...
Автор: TERA57,  22 март 2013 г. в 13:47 ч.
прочити: 262

Огледалце, огледалце,

като на любима ти кажи ми!

Аз ли съм ти крива

или криво ме оглеждаш?!

 

Младо е сърцето,

замечтани са очите.

Живо е детето,

още пламват ми страните.

 

В топлите си длани

имам много нежност.

А в сърцето ми събрани

тежка страст,и болка. И безбрежност.

 

В дните е смехът ми.

В нощите - сълзата.

Стоплям лед с дъха си

и се люшвам със брезата.

 

Огледалце,огледалце, ти кажи ми!

Ако сбъркам някой ден адреса,

огледалце, накажи ме

...и с Любов ми излекувай стреса!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me