uFeel.me
Огледалото
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 248

Огледалото

погледна ме

и аз те погледнах

обърна очи

и аз те последвах

след това се свести

и наплиска лицето си

погледна ме пак

и аз те погледнах

изплаших се здраво

но и тебе изплаших

ти не разбираше

а аз още не знаех

че е толкова страшно

да си сам с огледало

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me