uFeel.me
Огледално момиче
Автор: nansuela,  11 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 317
Момиче в огледалото ме гледа
Докосвам се и тя докосва,
Момиче в огледалото се гледа
Спомени текат по стъклото
И бавно прокапват сълзи,
Момиче гледа в огледалото
Образ на стара жена,побеляла
по мъдряла
Момиче в огледалото се гледа
Някак познати черти,някак
тези очи…напомнят ми
Момиче в огледалото
стои със затворени очи
Докосва студеното стъкло
побелялата коса остарялото лице
и разпознава себе си..
Момиче в огледалото се гледа…
търси своите образи…
огледално момиче седи
пред огледало,а зад нея стара жена
със бяла коса се усмихва…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me