uFeel.me
Огънят
Автор: Laska,  7 февруари 2011 г. в 19:40 ч.
прочити: 424


пада сняг
затрупва кал и грижи
но
жар
белотата му топи

дъжд вали
пороят 
измами и клевети отмива
но огнището
не спира да дими

буря блъска с бясна сила
дърветата поваля с гръм
птичите гнезда с мечти руши
а непрестанно
там
все гори

огънят
който запали
не може друг
да загаси




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me