uFeel.me
Очите ти
Автор: zigitop,  19 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 325


безкраен път поех

безсмъртен да остана във сърцето ти

душата си на Дявола заех

за да пленя душата ти

какво ли не направих

заради очите ти

за да ги виждам

вперени във мен

изпълнени с любов

признателност

и мъничко омраза

и този страх

и ужас

от неизбежната раздяла

какво ли не направих

заради очите ти любима

ето ги

висят над скрина

във буркан със формалин

а ти гниеш

нейде сред нивята

бездиханна

безсловесна


безкраен път поех

за да те заровя

сляпа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me