uFeel.me
Очите ни
Автор: TERA57,  24 септември 2012 г. в 21:58 ч.
прочити: 136

Очите ни да бъдат извори

под посребрелите коси,

от вятъра в душите ни разрошени.

Омайниче и див пелин да ги смути...

 

И да прелеят изворните чаши,

а водния възторг река да сътвори.

Да срине погреби и думи прашни.

На дъното,в дълбокото са чистите води...

 

Очите ни да раждат извори-

реката в нас...меандрени творби.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me