uFeel.me
Очите на старостта
Автор: Ave,  16 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 439
С черен шал, наметнат върху белите коси,
минавам през остарялата земя на предците си
и с въздишка го оставям да падне над очите ми,
опитвайки се да скрия сълзите на спомените.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me