uFeel.me
Очи
Автор: galaxi_1961,  2 февруари 2013 г. в 13:22 ч.
прочити: 282
Уморени са очите ми
от пошлостта и черногледо взиране,
и са жадни за довереност, разбиране.
Блестят смутено от жаравата на влюбване.
Грешни са очите ми, но от сърце даряват праведно.
Пресушени за безличното, пълноводни за отдаване.
Слънчево синеят утринно, нощем размечтани лунно,
Очите си обичам всякакви, защото всичко са за някого…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me