uFeel.me
Очи за залез
Автор: yossifova,  22 юни 2011 г. в 00:25 ч.
прочити: 165

Над Витоша слънцето пада,
топли сенки в земята се стапят,
голи, клоните дебнат в засада,
с бодливи усмивки кестени капят.

Бавно в здрача Витоша слиза.
Залезът гасне, прегърнат от мрак,
леко се пъха под твоята риза
отънялата есен - нахален хлапак.

Идва плахо с последния заник,
с дълга рокля от светлина...
тихо сяда, до своя избраник -
посребрена от есен жена.

Красив ли е залезът? Питам...
„Ти си красива. С тия лъчи,
слънцето нощем полита...
цяло влязло във твойте очи!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me