uFeel.me
Очарованието на малките неща
Автор: sofia_air,  11 април 2011 г. в 08:09 ч.
прочити: 297
Любувам се на малките неща -
разтворен цвят, гласец на птиче, лято...
Любима книга. Залез. Тишина.
Това е - със което съм богата.

И мойто слънце винаги е там -
над дребното, съвсем обикновено.
Над многото - небето е таван.
А от тавана слънчице не гледа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me