uFeel.me
Очакване
Автор: smile1,  11 май 2013 г. в 11:52 ч.
прочити: 399
Едно море отдавна те очаква
по изгрев сутрин се разплаква,
тъжи по спомените стари
за срещи паметни с другари.
За вечери край каменните буни
с момичета красиви нецелунати,
в мечтите си поели на далеко
през нощите по лунната пътека.
Едно море в сърцето ти остава
за цял живот, не го забравяш.
Събрано в морска раковина -
шуми от хиляди години.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me