uFeel.me
Очакване на .......Есен
Автор: mese4inko,  6 август 2012 г. в 09:40 ч.
прочити: 308
Сбогом моя отминала пролет.
Сбогом мое несбъднато лято.
Сбогом моя не състояла се обич.

Здравей, златокосчице есен.
Здравей, отдавна те чакам.
Здравей, за теб си мечтая.

Не ме отминавай, моля те есен.
Не ме оставяй без орфеева песен.
Не отвеждай Деметра далече от мен.

Бъди ми ти плодородна.
Бъди ми ти сродна душица.
Бъди ми ти сладка сълзица.

За да мога да срещна зимата снежна.
За да ме топлят в студа лъчите ти нежни.
За да бъда \"единствен\" в мечтите твои копнежни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me