uFeel.me
Обвито в мрак и тишина...
Автор: svetletyy,  11 април 2011 г. в 13:41 ч.
прочити: 348
Тишината на утрешното слънце,
което обгръща със светлина..
Изстиналите души на мрака,
потънали в нощта...

Тишината убиваща сълзите
мъката и любовта..
Която въпреки студенината
усеща силата...

Топлината усетена веднъж
в нечие тяло се влива..
А после изстива изведнъж
своето проклятие открива..

За щастие хората мечтаят,
а щастието не съществува..
Така както в мечтите ни се влива
в реалността копнежът
някак си убива...

Усмивката понякога
крие тръпки непознати
И отново тишината
идва
И прикрива
родените чувства
в тихата обвивка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me