uFeel.me
Обречен
Автор: James,  9 февруари 2009 г. в 13:23 ч.
прочити: 155

Обречен да се скита вечно -
Наричан Горското момче,
което никога не се усмихва.
Той търси,търси,търси,
но нивга не намира.
В един живот,
болезнено да страда.
Изпитван е от хорски погледи,
Обвързван със закани и окови
живее в мечтите
без да се надява
някой ден да се измъкне
от проклетата обществена кал.
Обречен е дете да бъде
във възрастния свят на отговорност.
Безразсъдно действа,
не зачита ни закони,
правила...
И хората го гледат лошо
сякаш пречка е в очите на света.
А може би така е.
Създаден от обществото в пречка на обществото.
"Виновен!" изкрещя съдията...
Виновен е,защото постоянно е в движение
неговото въображение и живота му.
Виновен,защото има чувства и изпитва страст.
"Виновен!" изкрещяха и съдебните заседатели.
Виновен е, защото е неразбираем.
Защото има мечти и ги следва...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me