uFeel.me
Обратно...
Автор: nella_gold,  25 юли 2010 г. в 07:23 ч.
прочити: 272
За всяко връщане обратно

обратното броене е

предопределение.

Оставам пак в уединение

със себе си.

Обратното е знак за болка,

с която отбелязвам

в календара дните си.

Зачерквам всеки следващ ден

с недоумение.

И повече от туй не чакам.

Едва си отървах душата.

А тя наивно беше тръгнала

да проси...

Когато всъщност ме замеряха

със камъни.

И покрай мен отхвърчаха откоси

от думи - изстрели.

И не защото...

търся отговор

за вече стари

и не дотам вълнуващи въпроси.

А да се науча да мълча,

когато трябва да прощавам.

(Обратното броене...

май започна).

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me