uFeel.me
Обидата от любим човек
Автор: geri-17,  20 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 785
Твоята обида не мога да простя.
Обидата от твоята уста е като
острие за моето сърце.
Всичко бих простила но това просто забрави.
Прощавах твойте грешки безброй,
но днес си казвам край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me