uFeel.me
Обичта е вечна
Автор: longin,  14 март 2012 г. в 10:02 ч.
прочити: 218
Пред лицето на страха
С огън и жар от страстта
Свещ запалена съм в мрака
Птичка пееща в шубрака
Лъч промушил облака
И от него дъжд заплака
Нежност вплете...
И разцъфна цвете
Напъпиха листа
Отвори се врата
Мен и теб вятъра погали
С нежност от воали...
Тихичко прошепна...
Обичта е вечна

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me