uFeel.me
Обично
Автор: joysis,  23 юни 2012 г. в 19:12 ч.
прочити: 209

Още ме чакаш до портата, маминке...

Там, край асмата със сочните гроздове.

Тичам към тебе лъчиста и пламенна,

нося ти светло букетче от рози.

 

Губя се в люлка от спомени свидни.-

Нея с боичките пъстри на детството

жадно рисувам, когато те видя,

багря със обичност свойте куплети.

 

Щом звезден дъжд завали от небето

пак ме прегръщаш и казваш ми: „рожбо”.

Сядаш до мен и оставаш, до дето

аз не заспя в подреденото ложе.

 

Тръгвам ли, дълго с очи ме изпращаш.

С бяла надежда все чакаш да дойда...

С тебе превързвам местата болящи,

твоят дух милва ме в дните ми знойни.

 

22 април 2012 г.

Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me