uFeel.me
Обичай до лудост
Автор: AM,  9 юли 2012 г. в 11:24 ч.
прочити: 258
Посветено е на Р.
- червен конец от мен...

Обичай до лудост,
обичай със страст
обичай...
- когато сълзите свободни излитат
птици не са, но имат техните очи!

Обичай до край,
обичай без мяра,
обичай...
- когато ръцете в пръстта се забиват
дървета не са, но притежават
същият копнеж, копнеж за Нагоре...!

Обичай по пътя,
обичай, стъпките не брой
- когато сърцето ти е като тъпан,
тъпан не е то, но блъска се
в стените му живата вода...

Обичай до лудост,
обичай до край,
обичай до тътен...

Обичай с копнеж като птица!
Обичай и в дървесният покой
-парещия въглен в тебе, угаси!
Обичай...

Горещата сълза по бузата ми се търкулна...
и мъничка калинка в лешникова лодка,
заплува с въображаеми весла- крила!


08.07.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me