uFeel.me
Обичам!
Автор: NNY,  8 април 2011 г. в 06:52 ч.
прочити: 201
От къде ли се взе?
На звездите и луната дете!
Лудичко и потайно
Красиво и омайно

Наум съм вперил в теб очи
Дори и мъничко да ме боли
Насън те търся неуморно
Че си мечтая е безспорно

Ти си муза, вече зная
Твое призвание до края
Странен призрак, блян, мечта
Вечна пролет, свободна душа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me