uFeel.me
Обичам те
Автор: palavata_hrisi,  29 юни 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 372
Обичам теб и твоето сърце,
обичам те сред безкрайни брегове,
ще те обичам дори и да умра,
живот мой, ела, подай ръка.

Сърцето мое ти с щастие дари,
само теб обичам разбери,
само ти ми даваш кураш да продължа,
ако сам без теб просто ще умра.

Любов моя, обичай ме и ти,
ела при мен и вечно остани.
Обичам те с цялалта си душа,
ела при мен да покорим света!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me