uFeel.me
Обичам те!
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  28 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 479
Обичам те разбери,
Обичам те, колко още да повтарям,
Обичам те, душата се измори
да повтаря тез думи само.
Обичам те, това е грях,
но въпреки това не спирам да греша.
Обичам те, с душата на дете.
Обичам те, мое мило момче..

Послепис...Колкото и много да повтаряте на човека до вас че го обичате... никога не е достатъчно.....затова казвайте го по-често :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me