uFeel.me
Обичам те, обичай ме
Автор: dildim104,  27 януари 2009 г. в 18:10 ч.
прочити: 460

 

Обичам те,

обичай ме молеше ме ти,

но как да ти кажа добре след като сърцето ми на друг принадлежи?

Обичай ме повтаряше ми ти

но как след като толкова ме нарани?

Обичай ме, обичай ме молеше ме на колене

Но как да те обикна

След като да те забравя се мъчих цели векове…

Обичай ме повтаряше с сълзи на очи

Докато аз не ти казах спри да ме молиш и от живата ми изчезни така както преди

Тогава ти изчезна и повече не се  появи

а живота ми най-после се подобри...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me