uFeel.me
Обичам, обичам, обичам!
Автор: rosen_rosen,  8 юли 2011 г. в 14:11 ч.
прочити: 428
Не, не идвай при мен, самота!
Ето днес ще прескоча застоя,
ще се втурна и чак като спра
ти ела и кажи, че си моя...

А когато затворя очи,
щом престана дори и да дишам,
чуй сърцето ми, то ще шепти,
че обичам... обичам... обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me