uFeel.me
Обичам дъжда...
Автор: pavli,  18 август 2008 г. в 08:07 ч.
прочити: 2508

Той измива следите

от тъжни лъжи,
от неочаквана злоба,
от пропуснати срещи,
от смазваща тъга,
от закъснели усмивки,
от болки пробождащи,
от груби думи,
от горчиви обиди,
от поредни грешки,
от неуместни шеги,
от лоши мисли...

Нека да вали...
Аз съм жадна...

(Знам - откъдето вали,
оттам и ще заблести...)

Чисто,
              светло, 
                             галещо... слънце...

Валяло ли е изобщо?...

... Простих...     

                            © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me