uFeel.me
Обичам. Разпалвам. Горя.
Автор: tanq_mezeva,  12 март 2013 г. в 23:03 ч.
прочити: 509
Живея. Дишам. Обичам.
Пиша. Римувам. Творя.
Мечтая. Мисля. Изричам.
Пея. Лудувам. Летя.
Копнея. Вярвам. Омайвам.
Ухая. Разпъпвам. Цъфтя.
Светлея. Дарявам. Обричам.
Любя. Разпалвам. Горя.
Тлея. Будувам. Ревнувам.
Роптая. Страдам. Греша.
Болея. Линея. Тъгувам.
Ридая. Отлитам. Раста.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me