uFeel.me
Обич се случва
Автор: Naransina,  2 юни 2012 г. в 13:27 ч.
прочити: 370
Влюбени пръсти
Рисуват лице
Чертите на мъж
Черти на сърце
С красиви извивки
На стигма изконна
Сенки на идното
В бъдния спомен

Влюбени пръсти
Две лунни ръце
Ваят чертите
На мъжко лице
Обич се случва
В Христовия град
Ангели тръгват
До нас да вървят

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me