uFeel.me
Обич какво е?
Автор: Danny.di,  13 февруари 2013 г. в 18:01 ч.
прочити: 307

„Обичам те” какво ли означава?
Дали е същото във всеки век?
По същия ли начин обожават
насекомото, бозайник и човек?

Когато Богомолката обича,
защо изяжда своя си партньор?
Щъркелът във вярност ли се врича,
че е верен чак до гроба той?

През Каменната ера на Земята
обичали ли са се като днес?
Еднакво ли обичаме децата,
съпруг, родител и бизнес?

Любов - в какво ли се измерва?
Открита ли е единицата модерна?
Тръпката, с която потреперва
сърцето - Импулс е единица мерна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me