uFeel.me
Обещание
Автор: BeZmUzNo,  12 март 2011 г. в 20:37 ч.
прочити: 165
Минават месеци ,
но аз не те забравям.
Всяка вечер със
спомените се унасям.

В съня си виждам ,
как може би си с друга
и вярвай ми това
води до полуда.

Знам ,  времето ни раздели.
Грешките не ще прости.
Сега задавам си въпроси , 
от който някога ме беше страх.

 Някога с теб аз 
бях щастлива.
Някога със теб аз
през огъня преминах.

Но ти късно го 
разбра любими.
Аз вече взех решения
непоколебими.

Сега страхувам се
да те  обичам
и ще продължавам
да отричам.

Ти за мене бе мъжа - 
единствен на света.
Ти за мене бе страстта - 
единствена в нощта.

Но аз знам , че да
се откажа е редно.

Ти винаги ще ме обичаш , 
аз зная.
Би искал да си с мен дори 
В без края.

Но ти поемаш я таз 
отрова алкохолна.
И тогава тя ставаше 
все по - редовна.

Обещаваше любов ,
достойна за една дама.
Обещаваше любов , 
достойна и за Рая.

Любовта превърна се 
в презрение любими.
Кълна се ! Борих се!
Кълна се! Молих се!

И от кошмар сънят ми 
ще стане прекрасен.
Защото тук аз си давам 
обещание , че ще се справя..

...Ще те забравя!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me