uFeel.me
Обърни се назад момиче
Автор: Mary Jane,  16 юли 2009 г. в 20:56 ч.
прочити: 202

Обърни се назад момиче.
Всеки път когато си спомня за теб осъзнавам колко си различна.
Искам да се върнем назад момиче.
Обърни се.
Искам да си спомним заедно какво беше преди да се разделим.
смеехме се като деца, държеше ръката ми когато плаках и се чувствах добре всеки път когато бях до теб.
И сега много се нуждая от теб.
Да ми дадеш отново надежда да застанеш   до мен.
Не може да греша когато мисля, че и на теб ти липсва.
Не мога да се чувствам виновна когато телефонът звъни, а аз отново не вдигам.
Ти беше една светлина в живота ми.
Обърни се назад момиче. И нека си припомним старите време.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me