uFeel.me
Объркване
Автор: nella_gold,  1 декември 2010 г. в 21:18 ч.
прочити: 388
Ти сигурно си се побъркал – няма лошо.
И аз съм полудяла от любов.
Но винаги за теб
била съм  жаден взор,
и ни за миг не си ми го спестявал.

Ти сигурно си влюбен още - няма страшно.
И аз съм влюбена, но в теб – дали?!
Ти никога не си ме притежавал.
Това за теб е трудният урок.

Ти сигурно от нещо си уплашен - няма лошо.
до тебе аз да бях останала дори,
сега излишна ще съм, не защото...
Може би съдбата ми така ще отреди.

Ти сигурно желаеш ме. А се страхуваш.
Ще ме сънуваш – дълго още, но уви...
Аз не искам. И дълго  ще ти липсвам,
но дали?! Дано усетиш само как боли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me