uFeel.me
Обърканост
Автор: anima,  5 април 2012 г. в 22:10 ч.
прочити: 317
Понякога душата плаче,

тъга обгръща те с воал.


Не знаеш за какво си тъжен,


не помниш какво си видял.


Мъгли в съзнанието се стелят


и черни гарвани прелитат,


вървиш в гора от пустота.


Загубил се в нищото 


на
непонятното...



Пропит от първичен страх,


пред неизвестността... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me