uFeel.me
Объркан свят
Автор: yoanitka88,  19 юли 2011 г. в 12:31 ч.
прочити: 170
В объркан свят живеем, 
свят на лъжи и интриги,
и се чудим как да оцелеем,
оковани в робски вериги.

Роби сме ние на злобата,
гняв таи се в душите ни.
Във вените тече отровата
и бавно погубва мечтите ни.

Един гледа да ограби,
друг гледа да убие,
а децата бедни, слаби,
как да ги опазим ние?

Народе измъчен, осъзнай се,
не може повече така!
За свободен ти признай се,
на нуждаещия се подай ръка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me