uFeel.me
ОТВОРЕНА ВРАТА
Автор: e_mima,  9 юли 2013 г. в 09:33 ч.
прочити: 397
Ще запазя в сърцето си една стая за тебе,
за да те приютя, когато се завърнеш наранен
от думи-камъни и погледи-стрели.

Ще поканя слънцето да я нарисува
и със здравец ще я застеля.

От вазата ще се разлива аромата
на спомена за извървените пътеки.

Няма нужда да чукаш.
Вратата е отворена. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me